Putovanje na Dlanu Forum  
Go Back   Putovanje na Dlanu Forum > Turističke destinacije > Srbija

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 01-02-2010, 05:26 PM   #11 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Nov 2009
Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by duulence View Post
Ćao prijatelji, vidim da je tema prilično stara ali bih se uključio u diskusiju. Mene ustvari zanima neko mesto koje nije tipično uređeno kamp-naselje, več neka individualna varijanta,znate ono fantastična priroda pored neke reke ili jezera, zabodeš zastavicu,zabaciš štapove i pustiš mozak na pašu, i tako par dana.Ako neko zna slično mesto bilo bi lepo da javi, bio bih mu zahvalan.

Pozdrav duulence,

Ako ti je potrebna tako neka opustena varijanta kampovanja, to mozes da ucinis zaista bilo gde u Srbiji, pored jezera, reke, na planini, naravno izuzev zasticenih podrucja. Moje drustvo i ja, skoro za svaki 1. maj idemo na takvu neku "divlju" varijantu. Ja ti preporucujem reku Tisu, odlicna je i za pecanje i kupanje, ili jednostavno da leskaris pored vode i pustis mozak na pasu Drugi izbor bi pao na Belocrkvanska jezera.
savle je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 23-03-2010, 03:47 PM   #12 (permalink)
MMC
Junior Member

Registrovan: Mar 2010
Uobičajeno Perucac

U mestu Perucac na Drini postoji kamp ako se tako moze nazvati. Vise je to ogradjen prostor u kom se moze rasiriti sator. Ima hladovina i WC. Iako je kamp improvizovan, priroda u okolini je prelepa pa vredi otici na odmor.
MMC je odsutan trenutno   Reply With Quote
Reply
Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postanja