Putovanje na Dlanu Forum  
Go Back   Putovanje na Dlanu Forum > Turističke destinacije > Srbija

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 04-03-2008, 04:59 PM   #1 (permalink)
Administrator

admin's Avatar

Registrovan: Feb 2008
Uobičajeno Gde na vikend?

Neka ova tema bude vodic svima onima koji planiraju da negde otputuju preko vikenda...
Staro 17-03-2008, 11:45 AM   #2 (permalink)

Registrovan: Mar 2008
Uobičajeno Odg: Gde na vikend?

Predlozio bih ti da posetiš Djavolju Varos, ja sam bio tamo prošlog vikenda.
Ne?eš zažaliti, stvarno ima šta da se vidi.
Pozdrav.
bana13 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 23-03-2008, 09:31 AM   #3 (permalink)
vujanov
Guest

Moj izbor za vikend uvek pada na Zlatibor. Bilo koje godisnje doba da je u pitanju, planina ima svoju car. Pristojan smestaj se moze naci po ceni od 5-10 eur leti do 10-15 eur tokom zimske sezone. Ima sadrzaja za sve uzraste, i par dana provedenih na ovoj planini prijace zaista svima.
Posetite obavezno etno selo Sirogojno, manastir Uvac, ni Kremna nije daleko, a sve zaista vredi videti

Pozdrav!!!
  Reply With Quote
Staro 24-03-2008, 08:56 PM   #4 (permalink)
Junior Member

Ja glasam za Srebrno jezero. Svaki put kada sam tamo bila odlicno sam se provela. Preporucujem ga svima koji jos nisu bili. Smestaj je odlican, cene su pristupacne.
kaja81 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 30-03-2008, 09:09 AM   #5 (permalink)
Junior Member

Predlazem aktivan vikend. Na primer: Krenete ka Palicu, usput posetite Zobnaticu, tu postoji mogucnost jahanje za decu, vožnja fijakerom i lova?kom ko?ijom, obilazak muzeja konjarstva, umetni?ke galerije, ergele rasnih konja, hipodroma sa manjezom i muzeja kova?nice. Zatim, svratite do Subotice, obidjete prelepi centar grada, malo se odmorite i uputite se ka Palicu... Odete u zoo vrt, prosetate pored jezera, mogucnosti su razne. Nadjete tu neku sobicu da prespavate, i sutradan mozete da nastavite put i posetite Fantast - prelepi dvorac porodice Dun?erski (ergela, mali kaštel, kapela i ostali prate?i objekti, park sa jezerom, igralište za decu, tereni za tenis, omanji hotel)...
nesha je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 02-04-2008, 02:21 PM   #6 (permalink)

Registrovan: Apr 2008

Definitivno Bela Crkva i to u prolece/leto, a zimi pravi izbor za mene je vikend na nekoj od nasih planina. Tara mi je omiljena
spartanac je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 12-04-2008, 04:21 PM   #7 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Apr 2008

Za mene je planina uvek resenje kada planiram neki provod preko vikenda. Dolazi lepo vreme, pokupite svoje prijatelje i idite na kampovanje. Fruska Gora je stvorena za to.
simex je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 29-06-2008, 08:41 PM   #8 (permalink)

Mokra Gora, Sarganska osmica i Kusturicin Drvengrad!!!sve se moze obici za dva dana, i zaista vredi sve to videti, a smestaj moze da se nadje i za 5 eur dnevno, u prelepim seoskim kucicama. Sada je najlepse. Svi masovno putuju van ove zemlje, ni neznajuci kakvih lepota ovde ima, samo ih treba iskoristiti.
brebarac je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 24-07-2008, 08:12 PM   #9 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Jul 2008

Rafting Tarom ili Drinom. Doživljaj za pam?enje. Možete birati jednodnevni izlet, dvodevni ili više dana, u zavisnosti koliko zelite dugo da ostanete ili koliko para mozete da priustite za to. Koliko se secam, mi smo za tri dana platili 190 eur, sto i nije malo, sobzirom da bi za te pare mogli negde letovati 10 dana, ali nismo se pokajali. Ko sebi moze ovo da pruzi neka obavezno to i uradi.
Minja je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 10-02-2009, 02:03 AM   #10 (permalink)

Registrovan: Feb 2009

Zabelezno je jedno interesantno iskustvo mog prijatelja..
Recimo da je knjiga kao neki vid putopisa koja ukljucuje razne teme kao sto su politika, trenutne politicke teme u vezi Irana, iskutvo sa putovanja po Balkanu, dozivljaj Beograda i jos monog toga..
Putujuci Balkanom mozete primetiti, da ljudi razlicite nacionalnosti se ne razlikuju ni malo. Oni dele zajednicku istoriju i njihov izgled, obicaji, hrana i druge stvari su veoma slicni. Jako je vazno biti sirokih shvatanja kad ides u zemlje poput Hrvatske, Bosne, Srbije itd.
Postoje neke interesante misli na ovu temu u knjizi The Age Of Nepotism (Doba Nepotizma), preporucujem da se procita ova knjiga koja govori bas o trenutnim aferama u svetu, koja je napisana od strane jednog Amerikanca Iranskog porekla, koju je napiso putujuci kroz Balkan. Takodje mozete posetiti i sajt www.theageofnepotism.com
Kako mozete provesti kvalitetan vikend?,
Amerikanac Vahid Razavi bi rekao u Srbiji!!!
))
ana2222 je odsutan trenutno   Reply With Quote
Reply
Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postanja