Putovanje na Dlanu Forum  
Go Back   Putovanje na Dlanu Forum > Turističke destinacije > Srbija

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 14-05-2009, 06:44 AM   #11 (permalink)

Registrovan: Feb 2009
Uobičajeno Odg: Gde na vikend?

Potpuno se slazem da je upravo Balkan kovceg s blagom sto se tice kultura, naroda, umetnosti, itd. Takodje postoji knjiga naziva Balkan i balkanci, inace izdanje je negde sa pocetka proslog veka oko 1900. god. Autor je jedan poznati nas etnolog i veliki putnik. Knjigu bih svakom preporucio jer se kao i svaka dobra knjiga dugo pamti . . .
Staro 24-08-2009, 02:35 PM   #12 (permalink)

Registrovan: Aug 2009
Uobičajeno Odg: Gde na vikend?

Quote:
Originally Posted by bana13
Predlozio bih ti da posetiš Djavolju Varos, ja sam bio tamo prošlog vikenda.
Ne?eš zažaliti, stvarno ima šta da se vidi.
Pozdrav.

Predlo?ila bih da pogledaš sajt turisti?ke agencije Freedom Travel, imaju sjajne ponude za vikend varijante po Srbiji i jako su dobri! Ja sam putovala sa njima u Etno selo Stanisici, pa posle u cvetni salas, pa na rafting, kao i freeclimbing...Stvarno svako ce naci nesto za sebe.
evo ti sajt
www.freedomtravel.rs
flekica je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 09-01-2010, 10:32 PM   #13 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Jan 2010
Uobičajeno

Apartmani Beograd
Apartmani su im super, osoblje odlicno, cene su ekstra, narocito ako je kapacitet iskoriscen, jeftinije of bilo kog hostela, hotele da ne pominjem.
nikolaj je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 23-03-2010, 03:55 PM   #14 (permalink)
MMC
Junior Member

Registrovan: Mar 2010
Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by vojvodjan View Post
Potpuno se slazem da je upravo Balkan kovceg s blagom sto se tice kultura, naroda, umetnosti, itd. Takodje postoji knjiga naziva Balkan i balkanci, inace izdanje je negde sa pocetka proslog veka oko 1900. god. Autor je jedan poznati nas etnolog i veliki putnik. Knjigu bih svakom preporucio jer se kao i svaka dobra knjiga dugo pamti . . .
Jeste kovceg s blagom ali puno toga je nepoznato. Za vikend se mogu obici neki arheoloski lokaliteti u Srbiji. Jeste da su uglavnom u jadnom stanju, ali situacija se poslednjig godina ipak popravlja. Kog interesuju rimski gradovi u Srbiji moze baciti pogled na blog Arheologija
MMC je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 08-09-2010, 11:23 AM   #15 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Sep 2010
Uobičajeno

Za vikend predlažem nekoliko destinacija iz mog okruženja. Rimski grad Viminacijum kod Kostolca je zaista svetsko nalazište, a čini mi se da kod nas nije dovoljno poznato. Zatim predlažem Banju Ždrelo kod Petrovca na Mlavi gde možete besplatno da se kupate u toploj lekovitoj vodi (kažu da koristi najviše kod kožnih bolesti) ili da koristite banju sa toplim bazenima, masažom itd. U blizini se nalazi i srednjevekovni manastir Gornjak, zadužbina kneza Lazara, a imate i mnogo lepih mesta za piknik na reci Mlavi u Gornjačkoj klisuri. Predlažem da posetite sajt Turizam gde imate veliki izbor destinacija za vikend.
despotodstiga je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 13-07-2011, 11:00 PM   #16 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Jul 2011
Uobičajeno

Da osvežim temu:
Froška Gora, Ranč Platan
Fru?ka Gora sme?taj - Banja Vrdnik - Ran? Platan, kamin u apartmanu
platan je odsutan trenutno   Reply With Quote
Reply
Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postanja