Putovanje na Dlanu Forum  
Go Back   Putovanje na Dlanu Forum > Putovanje na dlanu > Pitanja, predlozi i sugestije

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 23-09-2009, 09:29 AM   #1 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Nov 2008
Uobičajeno TravelCard

Zelim da pohvalim ideju koju ste pokrenuli u TravelCard projektu. Zaista bi bilo odlicno kada bi se agencije iz vecine gradova Srbije ukljucile u celu pricu i na taj nacin omogucile veliki broj popusta i raznovrsnost ponude na jednom mestu. Samo napred i zelim vam sve najbolje.
ssanja je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 21-12-2009, 09:50 AM   #2 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Sep 2008
Uobičajeno

Dobila sam vašu TravelCard karticu pre nekoliko dana i ono što je začudilo mene i moju sestru jeste da je njena kartica potpuno drugačija od moje. O čemu je zapravo reč? Da li obe podjednako važe, s obzirom da ona nije imala do sada nikakvih problema u agenciji a ja moju još nisam koristila? Hvala i pozdrav.
DunjaNS je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 21-12-2009, 12:08 PM   #3 (permalink)
Administrator

admin's Avatar

Registrovan: Feb 2008
Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by DunjaNS View Post
Dobila sam vašu TravelCard karticu pre nekoliko dana i ono što je začudilo mene i moju sestru jeste da je njena kartica potpuno drugačija od moje. O čemu je zapravo reč? Da li obe podjednako važe, s obzirom da ona nije imala do sada nikakvih problema u agenciji a ja moju još nisam koristila? Hvala i pozdrav.
Draga Dunja,

Obe kartice su jednako važeće. Jedina razlika jeste što je Vaša kartica novije serije. Naime, od novembra meseca 2009. počelo je izdavanje kvalitetnijih TravelCard kartica, drugačijeg formata, plastifikacije i dr. Žao nam je što nismo bili u mogućnosti da u startu krenemo sa izdavanjem kartica ovakvog kvaliteta, ali sve u svemu, funkcija kartice ostala je ista a to je da njenim korisnicima omogući izvesne popuste, što je u suštini i cilj.

Veliki pozdrav.
Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postanja