Definitivno neka od planina u Srbiji a mozda cak i Jahorina. Predhodnih godina to je nekako po pravilu bio Zlatibor i preporucujem ga svima, a za ovu jos razmisljam.
Moj predlog je Zlatibor. Prosle godine sam bio nekih pet dana bas za Novu godinu i bilo mi je super. Naravno, imao sam srece da bas u to vreme bude dosta snega sto je doprinelo kompletnom utisku. Zavisi sta ko ocekuje od te novogodisnje noci ali za one koji zele samo nekako da je obeleze a pri tome provedu par dana uzivajuci u zimskim sportovima i uopste u zimskoj idili na planini, a da ne potrose puno para, Zlatibor je pravo mesto.
Puno pozdrava.
Bez svake sumnje to ce i ove godine biti Jahorina. Preporucila bih ovu planinu svima, jer zaista je nesto posebno. Po meni, daleko je bolja i od Kopaonika, a daleko jeftinija od njega. Vidimo se tamo
Ukoliko još niste odlucili moji favoriti su Istanbul (docek na brodu, krstarenje Bosforom) i Krakov (docek na trgu, ukljuceni obilasci rudnika soli Vielicka i logora iz II sv. rata - Aušvic).
Agencije nude široku lepezu aranžmana od autobusa iznenadjenja, Amsterdama, Pariza, Drakula ture. Odaberite društvo i biće Vam sigurno lepo gde god da ste.