Putovanje na Dlanu Forum  
Go Back   Putovanje na Dlanu Forum > Turističke destinacije > Evropa

Reply

LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Staro 11-04-2009, 01:48 PM   #1 (permalink)

Registrovan: Apr 2009
Uobičajeno Do Haniotija avionom

Zanima me da li je neko isao do Soluna avionom, pa onda busom do Haniotija. Koliko je u ovoj varijanti manje (ili vece) cimanje nego ici autobusom iz Beograda do Haniotija?
Milan je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 12-04-2009, 09:06 AM   #2 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Mar 2008
Uobičajeno Odg: Do Haniotija avionom

Quote:
Originally Posted by Milan
Zanima me da li je neko isao do Soluna avionom, pa onda busom do Haniotija. Koliko je u ovoj varijanti manje (ili vece) cimanje nego ici autobusom iz Beograda do Haniotija?
Mislim da na taj nacin vise gubis nego sto dobijas. Kao prvo, do Haniotija put busom uopste nije naporan, putuje se nocu, brzo se stize, a kao drugo aerodromske takse su poskupele (ja sam na primer prosle nedelje za kartu do Tivta koja staje 100 eur platio aerodromsku taksu 90 eur > Na srecu, firma je placala put, pa mi je bilo svejedno. Da je cimanje manje, to stoji, nema granica, cekanja i sl. Ali opet, kad stignes na aerodrom u Solun, treba da se snalazis za prevoz do autobuske stanice pa onda opet da hvatas bus do Haniotija. Druga je stvar da putujes negde dalje Rodos, Kos, Skijatos pa i Zakintos, onda je avion najbolje resenja, ali za ove blize destinacije, nema zaista potrebe. Pozdrav.
nesha je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 16-04-2009, 11:19 AM   #3 (permalink)
Junior Member

Registrovan: Jul 2008

Ako ides u sezoni, onda ti je putovanje avionom pravi spas, jer kako je receno i u predhodnom postu, nema cimanja na granicima i visecasovnih stajanja. Ako neko sebi moze da priusti to, sto da ne. Sa druge strane, ako je u pitanju predsezona ili post sezona, guzve nisu tada jos velike ili su prosle, granice se brzo prelaze i u Hanioti se stize vec oko 8-9h, tako da je tada i busom sasvim podnosljivo ici.
Kristy je odsutan trenutno   Reply With Quote
Staro 16-04-2009, 03:25 PM   #4 (permalink)

Registrovan: Apr 2009

Ici cu najverovatnije ipak busom. Posto idem krajem avgusta, valjda nece biti prevelika guzva. Hvala svima za sugestije.
Milan je odsutan trenutno   Reply With Quote
Reply
Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postanja