View Single Post
Staro 29-07-2008, 12:51 PM   #9 (permalink)
Robert
Guest

Uobičajeno Odg: Aranžmani - sta vam je najbitinije?

Najbitnije mi je da je aranzman dobar, u smislu da je zanimljiv, kreativan (ako je u pitanju neka tura obilazaka ili sl) a ne kao sto je slucaj u 99% agencija kod nas. Svi rade iste programe, iste rute, iste lokacije. Postane mi dosadan program vec dok ga citam. Evo na primer. Doci ce jesen. I sve ce agencije izbaciti svoje ponude, i to: Prag i Bratislava, ili samo Prag, ili Prag, Bratislava i Budimpesta, i sve moguce kombinacije ova tri. Neizostavna je i ona kako ja to volim da nazovem ninja-tura od 12 dana po Italiji i Spaniji,gde se vise vremena i dana provede u autobusu, u kojem jedes ( jer ni u jednom hotelu nemas normalan obrok) i spavas i putujes, nego sto nesto zaista dozivis i uspes da uzivas u tome... I posecuju se one lokacije koje samo Srbi popune jer se svako normalan razbezi sa njih, jer je SEZONA na njima daaavno prosla. Stvarno, ponuda je svake godine uvek ista, i svi rade jedno te isto, niko tu nema ni malo ideja da neke nove lokacije uvrsti u ponudu, koje su mozda cak i jeftinije. Ja vec neko vreme putujem u svojoj reziji, i ne samo da mi je tako bolje i zanimljivije, jer vidim ono sto ja hocu da vidim, vec i prodjem mnooogo jeftinije ;D
  Reply With Quote