View Single Post
Staro 10-07-2009, 09:30 PM   #6 (permalink)
Anci

Registrovan: Jul 2009
Uobičajeno Odg: Grcka-Stavros

Quote:
Originally Posted by nesha
Sve u svemu, ne treba ocekivati previse. Malo grcko seoce, u samom centru nacickani restorani, taverne i prodavnice suvenira... Plaza je losa (jer nije pescana), sa velikim plicakom, mada je voda prelepa i cista. U samom mestu nema sta veliko da se vidi, jedino sto vredi obici je vidikovac sa kojeg se vidi citav Stavros, najlepse je rano ujutro i uvece pri zalasku sunca. Tu je i jedan restorancic, jako lep. Najzanimljivije je, kada vam dok lezite na plazi iznad glave pocnu obletati avioni, jer je vojna baza odmah pored Stavrosa, na samoj plazi...milina, nema sta..
Stavise, ja sam se jos i lepo proveo za tih desetak dana u Stavrosu, ali ne verujem da cu ga ponovo posetiti.
Nesha, ja stvarno neznam o kom ti Stavrosu pricas na kakvoj si ti plazi to bio ... kakvi avioni...nemoj da zaludjujes ljude ako si u stavrosu bio u prolazu pa si ga jos pobrkao sa nekim dugim gradom
u Stavros idem vec dve godine sa decom bas zbog peskovitih plaza, dobrog plicaka, puno igralista za decu i na plazi i u samom gradu.
Gradic ko gradic i nije bas seoce, kao mnoga druga letovalista Srba, dosta je povoljniji sa cenama u odnosu na olimp regiju ili halkidiki
Plaza u platanima i iza njih je fenomenalna, uredjena sa lezaljkama i dzidza-midzama za decu, u novom delu Stavrosa takodje, kupanja u samom centru nema.
U gradu nema muzeja, niti kulturnih znamenitosti ako je to ocekivao Nesha ali treba obici letovalista Nova Vrasna i Asprovaltu koje su jako blizu, naravno i pomenuti vidikovac, zatim oko 17 km prema Uranopolisu su ostaci grada rodjenja Aristotela i odmah iza uredjena plaza sa tirkiznom morem.
Sve u svemu, Stavros licno preporucujem porodicnim ljudima ili penzionerima kojima je do mirnijeg odmora
Anci je odsutan trenutno   Reply With Quote